Перелік «беркутівців», які били людей, – уже в інтернеті

16:42 12 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Еспресо.TV

Хоч він наразі неповний, однак знаходиться в стадії актуалізації.

Команда ресурсу «Bandosam.Net» оприлюднила в інтернеті інформацію про співробітників правоохоронних органів, які так чи інакше мали відношення до побиття мирних громадян України в грудні 2013 року. Ознайомитися з ним можна, клацнувши курсором по назві цього ресурсу.

У його списку – прізвища, імена та по-батькові, частково – дати народження та місця служби майже 3000 силовиків. Команда ресурсу «Bandosam.Net» зазначає, що «з гуманних міркувань публікує не всю персональну інформацію про осіб, які так чи інакше мали відношення до побиття мирних громадян України в грудні 2013 року», а також додає: «Разом з тим залишаємо за собою право в разі неадекватної поведінки представників влади (особливо силових структур) відрити по них ВСЮ наявну персональну інформацію. Працівникам правоохоронних органів, які дійсно стоять на службі народу, інформаційна безпека ресурсом Bandosam.Net гарантована».

Згідно з повідомленням «Bandosam.Net», оприлюднений список «неповний і знаходиться в стадії актуалізації». «Деякі із співробітників вже не служили в даному збройному формуванні в грудні 2013 року», – уточнюється у повідомленні.

Натомість фото «беркутівців», які били людей під Києво-Святошинським судом та Святошинським РВВС, викладені на сайті «Еспресо.TV». Ознайомитися з ним можна, клацнувши курсором по назві цього ресурсу.

Як повідомляв «Щоденний Львів», «беркутівці» знову били в столиці людей, після чого Автомайдан заблокував їх, при цьому силовики розбили голову Юрію Луценку, врешті-решт їх відпустили «алеєю ганьби», – без масок, знімаючи на відео.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів