ЛМР не називає публічно 9 підприємств, які платитимуть менше за оренду землі

17:41 28 березня 2024 р.

Фото до новини

9 львівських підприємств отримали право на коригування орендної плати за землю в рамках Програми сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2024 роки.

Про таке рішення, яке сьогодні, 28 березня, підтримали на сесії Львівської міської ради, повідомляє пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

За словами Інни Свистун, директорки департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, львівських виробників підтримали відповідно до процедури, встановленої програмою сприяння розвитку Львівських товаровиробників.

«На сесії депутати підтримали звільнення від орендної плати дев'яти підприємств. Звернення підприємців попередньо розглянула комісія, усі вони відповідали встановленим програмою критеріям щодо кількості працівників на підприємстві, щодо загального розміру ПДФО, який сплатили ці підприємства до бюджету міста за 2023 рік, а це – понад 100 млн грн. Відповідно комісія вирішила на рік звільнити їх від сплати оренди, у певному відсотку», – розповіла Інна Свистун.  

Проєктом ухвали міської ради передбачено надання права на коригування орендної плати за землю для 9 підприємств, що відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2024 роки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів